Psoratinex pikkelysömör kezelésére

Psoratinex

Pikkelysömör kezelésére - Mellékhatások nélkül!

Mit írnak rólunk a Facebookon? 
Külföldre is szállítunk! | Szállítási módok
Tájékoztató vonal (H-P, 9-16-ig): +36 30 821 4260
Egészségpénztárral elszámolható termékcsalád!

A Psoratinex - bőrgyógyászok szakvéleménye szerint - hatékony a psoriasis kezelésében!

Dr. Michael Tirant eredeti ausztrál termékeinek klinikai tesztelését az elmúlt 30 évben több országban, nemzetközi szaktekintélyű professzorok vezetésével - például Csehországban Prof. Jana Hercogová, Prof. Frantisek Novotny -, Európa legjelentősebb bőrklinikáin végezték.
A klinikai vizsgálatok sikerrátája psoriasisos betegek esetében a 80%-ot is meghaladta, ami átütő sikernek számít a pikkelysömör tüneteinek kezelésében, és a betegek életminőségének javításában. Becslések szerint a magyar lakosság közel 5%-a szenved pikkelysömörös megbetegedésben.

 

A Psoratinex nem tartalmaz szteroidokat!

A Psoratinex hatékonyságát nem csak klinikai tesztek, de az osztrák Egészségügyi Minisztérium 2003-as vizsgálata is alátámasztja. Ez utóbbi kiemelt hangsúlyt fektetett annak kiderítésére, hogy a termékek tartalmaznak-e kortikoszteroidokat, illetve calcipotriolt.

A tesztek egyértelműen kizárták bármely származék jelenlétét, továbbá igazolták, hogy a Psoratinex termékcsalád hatékony és biztonságos a stabil, idült, foltos psoriasis kezelésében, az ilyen esetek 82 százalékában bizonyult eredményesnek. 

 

Jana Hercogová bőrgyógyász professzor,az Európai Bőrgyógyász Akadémia elnöke

Prof. Jana Hercogová, az Európai Bőrgyógyász Akadémia elnöke:

"Már az első klinikai vizsgálatok eredményei alapjaiban megváltoztatták a Dr. Tirant termékeihez való - korábban meglehetősen szkeptikus - hozzáállásomat. A termékek nem csak kiemelkedően teljesítettek, de összetételüknél fogva alkalmasak arra, hogy a betegek mellékhatások nélkül, éveken keresztül használják őket. Ez egyébként a pikkelysömör kezelésének egyik legnagyobb kihívása."

 


 

Klinikai vizsgálatok: letöltés


 

Mint a hivatalos magyarországi importőr a termék minőségére teljes garanciát adunk!

Minden Psoratinex termék OGYI engedéllyel rendelkezik, ezért elszámolható egészségpénztári tagsági jogosultsággal (családtagoknak is*).
PSORATINEX tisztító gél 200 ml OGYI-1027/2008
PSORATINEX kenőcs 50g, 250 g OGYI-1028/2008
PSORATINEX kondicionáló olaj 200 ml OGYI-1026/2008
PSORATINEX SZETTben megvásárolva a legolcsóbb itt a webáruházban!  

*A lehetőségekről érdeklődjön az egészségpénztáraknál és olvassa el tájékoztatónkat is!