Psoratinex pikkelysömör kezelésére

Psoratinex

Pikkelysömör kezelésére - Mellékhatások nélkül!

Mit írnak rólunk a Facebookon? 
Külföldre is szállítunk! | Szállítási módok
Tájékoztató vonal (H-P, 9-16-ig): +36 30 821 4260
Egészségpénztárral elszámolható termékcsalád!

Kedves megrendelőink! Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az Önök hiteles véleményével találkozzon minden honlapunkra látogató...

Egy pikkelysömörtől szenvedőnek minden szakvéleménynél többet ér egy másik sorstárs személyes értékelése. Kérjük ossza meg velünk saját eredményeit, hogy másoknak is támogatást adjon....


 

Nagyon örülök, hogy ismét használhatok egy terméket, ami használ. A Dr Michaels terméket is használtam. Tavaly vásároltam már Önöktől. Már ötven éve élek együtt ezzel a "három nemek" betegséggel. Tudom, hogy nem ez a megfelelő fórum, de szeretném, ha az illetékes egészségügyi szervektől kaphatnának ebben a krónikus betegségben szenvedők is támogatást. Mert nem olcsó termék és a tavalyi árhoz képest emelkedett is az ár.

M. Ágnes

Kedves Ágnes, jó hallani, hogy elégedett a termékeinkkel!  Megértem, hogy a betegség mellett a kezelés ára is megterhelő. Ezért igyekszünk a Psoratinex termékcsaládot szettben a legolcsóbban kínálni, és jó hír, hogy a Psoratinex Egészségbiztosítási kártyára elszámolható. 

Kovács Jutka


 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Évek óta használom a terméküket, természetesen én is beleszaladtam a teljesen hatástalan, hamisított termékbe. Nagyon örültem amikor a múlt év folyamán újra megtaláltam.

Most tavasszal újra kerestem, a Bp-i Móricz Zsigmond körtéri gyógyszertárban, de nem találtam. Az eladók a nagykereskedelmi szállítóiknál sem találták?

Mi történt? Lehet-e újra hozzájutni valahol?

Várom válaszukat, üdvözlettel:

R. Judit

 

Kedves Judit,

A honlapunkon megveheti a szettet kedvezményesen: www.psoratinex.hu Nem értem a patikákat, mert mind a Hungaropharma, mind a Béres forgalmazza.
Ha bármiben segíthetek nyugodtan szóljon.

Üdvözlettel,

Kovács Jutka


Ezek a termékek pikkelysömörös körmökre is jók? Köszönettel: H. Edit


Igen van ilyen változat is! Jelenleg még nincs itthon beregisztrálva.....  Az ausztrál gyártótól Itt megrendeleheti. Most abban tudok segíteni, hogy megrendelje,... Keressen meg, ha szükségük van rám!


 

Mint a hivatalos magyarországi importőr a termék minőségére teljes garanciát adunk!

Minden Psoratinex termék OGYI engedéllyel rendelkezik, ezért elszámolható egészségpénztári tagsági jogosultsággal (családtagoknak is*).
PSORATINEX tisztító gél 200 ml OGYI-1027/2008
PSORATINEX kenőcs 50g, 250 g OGYI-1028/2008
PSORATINEX kondicionáló olaj 200 ml OGYI-1026/2008
PSORATINEX SZETTben megvásárolva a legolcsóbb itt a webáruházban!  

*A lehetőségekről érdeklődjön az egészségpénztáraknál és olvassa el tájékoztatónkat is!