Psoratinex pikkelysömör kezelésére

Psoratinex

Pikkelysömör kezelésére - Mellékhatások nélkül!

Mit írnak rólunk a Facebookon? 
Külföldre is szállítunk! | Szállítási módok
Tájékoztató vonal (H-P, 9-16-ig): +36 30 821 4260
Egészségpénztárral elszámolható termékcsalád!

Szakmai referenciák:

"Már az első klinikai vizsgálatok eredményei meggyőzőek voltak. A termékek nemcsak kiemelkedően teljesítettek, de összetételüknél fogva alkalmasak arra, hogy a betegek mellékhatások nélkül, éveken keresztül használják őket. Ez egyébként a pikkelysömör kezelésének egyik legnagyobb kihívása." Prof. Jana Hercogová, Károly Egyetem Dermatológiai Klinika, Prága

Prof. Dr. Horváth Attila, Semmelweis Egyetem vizsgálati jelentése

 


 

Psoratinex termék tapasztalatok - vásárlói vélemények:

 

"10 éve használom dr. Michaels termékét, mai nevén a Psoratinexet. Bár időigényes a használata, tapasztalataim szerint egyelőre ez az egyetlen készítmény, ami tünetmentessé tesz, kb. 8 hónapra. Sajnálom, hogy a társadalombiztosító nem járul hozzá." Dés Márton, 66 éves

 


"A PSORATINEX krém, gél, és olaj megváltoztatta az életem. Közel 6 éve jelentkezett nálam először ez az alattomos betegség a fejbőrömön, majd egyre több helyen a testemen. Próbálkoztam különféle, orvos által felírt gyógyszertári krémekkel, majd később áttértem a szteroidos krémekre, aminek kisebb nagyobb sikere, csak maximum 1 hónapig tartott. Azt hittem nincs remény arra, hogy legalább tünetmentessé tegyem a pikkelysömöröm. De van! A PSORATINEX termékcsalád 99% tünetmentessé tett, a bőröm újra a régi. Most már mindenféle aggály nélkül veszek fel rövidnadrágot, és rövid ujjú pólót." Illés Zoltán, 30 éves

 


Egy 4 éves kis beteg kezelésének sikertörténete:

Mónika vagyok, 30 éves és 4 lányom van: Andrea 11 éves, Vivien 9 éves, Zsófi 4 éves és Anna 5 hónapos.

A harmadik kislányomról szeretnék írni azoknak a szülőknek, anyukáknak, akik úgy érzik, mint én is éreztem, a pikkelysömörből nincs kiút.

Zsófi 2008-ban született és 2009-ben lett pikkelysömörös. 2 és fél évig rendszeresen jártunk bőrgyógyászati klinikára, osztályon is feküdtünk. 2 év alatt ahelyett, hogy javult volna a kislányom állapota, inkább romlott. Testének 40%-án voltak tünetei. Küldtek vérvételre, fül-orr-gégészhez és természetesen nem találtak sehol semmit. A családban senkinek nincs ilyen betegsége, a testvéreken sem jelentkezett. A fejbőrére kénes sampont a testére pedig elocomos krémet kaptunk. Semmi javulás nem történt, a krémmel csak annyit érünk el, hogy nem voltak annyira szárazak a "bibik".

Ez év februárjában már nem volt olyan testrésze, ahol ne lett volna. A lábain, az alkarján, a hasán, a hátán, a popsiján, a fülén, a fejbőrén, az arcán, a körmein, mindenhol. Szörnyű volt látni, hogy bereped a füle és vérzik, felkaparja a fején és véres a haja, hogy az ismerősök is azt mondják - Úr Isten, hogy néz ki szegény!

Sokszor a könnyeimmel küszködve krémeztem, hogy ő ne érezze, ami bennem zajlik, és ha ő mindig türelmesen tűrte a krémezést, én sem keseredhetek neki. Sokszor néztem, amikor játszott és azt gondoltam, miért az én gyerekem lett ilyen? Ha a család barátai is szörnyülködve nézik, mit várhatok másoktól? Ki fogja majd őt szeretni? Mi lesz, ha majd már felfogja a betegségét? Hogy érzi majd magát idegenek között? Mennyire éli meg az emberek szörnyülködését tragédiának? Mi lesz, ha a csoporttársai csúfolni fogják? És akkor döntöttem úgy, mindent megteszek, hogy elmúljon ez róla. A háziorvosomon keresztül, kaptunk egy bőrgyógyász professzortól egy esélyt arra, hogy a gyerek egy gyógyszerkísérletben részt vehessen. Felnőtteknél már sikert aratott ez a kísérlet és most gyerekeken is szeretnék kipróbálni. Amikor megkaptam az ismertetőjét a kísérletnek, amit az egyetlen esélyünknek tartottam, nagyon elkeseredtem. Sajnos elég sok kockázatot soroltak fel, nem is akármilyeneket. Természetesen a gyógyulás nem garantált. Egyetlen előnynek azt írták, hogy a kísérlet eredményei hozzájárulnak új gyógyszerek kifejlesztéséhez.

Ekkor döntöttünk úgy, ha az orvosok nem tudnak segíteni, csak szteroiddal tömni a gyereket, mást választunk. Egy fórumon olvastam a PSORATINEX nevű csodaszerről, amiről nem hittem, hogy segíteni fog. Úgy gondoltam, ha a gyógyszerek nem segítettek, a gyógynövények nem is fognak, de azért csak kipróbáltuk a termékeket. 2 hét alatt halványodtak a foltok. 3 hétre kevesebb volt rajta és 6 hét alatt eljutottunk oda, hogy a kislányom TÜNETMENTES.

Nem hittem, hogy ezt a szót valaha kimondom. A kislányom ugyanolyan, mint bármelyik másik gyerek. Már 3 hete nem használunk semmilyen krémet. Az első nap, amikor abbahagytuk, megkérdezte Zsófi: - Anya, nem krémezel meg? És én 2 év után először mondhattam neki, hogy nem. Erre ő azt mondta, amit nem fogok soha elfelejteni: Köszönöm anya!

Hát nagyon boldog voltam! Szívből ajánlom minden aggódó szülőnek ezt a terméket! Ez tényleg csodát tett velünk!

Bajner Mónika, Jászfényszaru

 


 

Média megjelenések

 


 

Mint a hivatalos magyarországi importőr a termék minőségére teljes garanciát adunk!

Minden Psoratinex termék OGYI engedéllyel rendelkezik, ezért elszámolható egészségpénztári tagsági jogosultsággal (családtagoknak is*).
PSORATINEX tisztító gél 200 ml OGYI-1027/2008
PSORATINEX kenőcs 50g, 250 g OGYI-1028/2008
PSORATINEX kondicionáló olaj 200 ml OGYI-1026/2008
PSORATINEX SZETTben megvásárolva a legolcsóbb itt a webáruházban!  

*A lehetőségekről érdeklődjön az egészségpénztáraknál és olvassa el tájékoztatónkat is!