Psoratinex pikkelysömör kezelésére

Psoratinex

Pikkelysömör kezelésére - Mellékhatások nélkül!

Mit írnak rólunk a Facebookon? 
Külföldre is szállítunk! | Szállítási módok
Tájékoztató vonal (H-P, 9-16-ig): +36 30 821 4260
Egészségpénztárral elszámolható termékcsalád!

dr-tirant consultingDr. Tirant orvoskutató, biokémikus, illetve saját praxisában a psoriasis és más bőrelváltozások kezelésére szakosodott orvos.

Dr. Michael Tirant a Seychelle-szigeteken született 1955-ben.Tanulmányainak nagy részét az ausztráliai Viktória államában végezte a Monash Egyetemen, ezt követően érdeklődése a kutatás felé fordult. 1986-ban doktori címet szerzett. 

A Dr. Michael's termékcsaládot - amit 2010-ig Dr. Michaels néven ismerhettünk - Dr. Michael Tirant fejlesztette ki, a fejlesztés fókuszában az állt, hogy természetes anyagokat felhasználásával állítson elő hatásos ellenszert a psoriasis és az ekcémás bőrproblémák kezelésére.

A termék 2001 és 2009 között volt először forgalomban Magyarországon, Dr. Michaels néven. Az eredeti recept alapján készült ausztrál termék azonban lekerült a magyar patikák polcairól, és ugyanazon a néven egy, az eredeti terméktől eltérő összetételű és gyógyhatással nem rendelkező kozmetikum jelent meg a gyógyszertárakban.

A megkülönböztethetőség érdekében most PSORATINEX® néven kerültek a hazai gyógyszertárakba a pikkelysömörtől szenvedő betegek által már régóta visszavárt, hatásukat már bizonyított termékek, melyek az eredeti recept és gyártási technológia szerint készülnek.


 

Mint a hivatalos magyarországi importőr a termék minőségére teljes garanciát adunk!

Minden Psoratinex termék OGYI engedéllyel rendelkezik, ezért elszámolható egészségpénztári tagsági jogosultsággal (családtagoknak is*).
PSORATINEX tisztító gél 200 ml OGYI-1027/2008
PSORATINEX kenőcs 50g, 250 g OGYI-1028/2008
PSORATINEX kondicionáló olaj 200 ml OGYI-1026/2008
PSORATINEX SZETTben megvásárolva a legolcsóbb itt a webáruházban!  

*A lehetőségekről érdeklődjön az egészségpénztáraknál és olvassa el tájékoztatónkat is!